Uw business vlucht tot
in de puntjes verzorgd

Uw business vlucht in vertrouwde handen

Vliegen is nooit een doel op zichzelf. Voor u is vliegen de snelste manier om van A naar B te komen. Als u zich onderweg wilt opladen voor een meeting of uw reistijd inhoudelijk wilt inzetten om een dossier door te nemen of te sparren met uw partner, dan is vliegen in een business jet een goed idee.

U vertrekt op het tijdstip dat door u is bepaald. Als u kiest voor Fliteline, willen wij precies weten wat u nodig heeft aan boord. Zo spelen wij goed in op uw wensen en kunt u uw tijd goed gebruiken.

Privé vlucht - u kiest

U kiest

Het voordeel van vliegen met Fliteline is het voordeel van een ruime keuze in business jets. Ieder type vliegtuig staat tot uw beschikking. Welk business jet hoort bij uw manier van reizen?

Onze service

Onze service begint al als u contact met ons opneemt. We willen weten wat u in beweging brengt. Wat er voor nodig is om u een compleet gevoel van exclusiviteit te geven.

Lekker eten

Afhankelijk van de duur van uw reis neemt u ook rustig de tijd voor een lunch of een diner, eenvoudig of uitgebreid, net waar u zin in heeft.

Tailormade

U bent bijzonder, vinden wij. U houdt van dat ene merk champagne of ontspant het best bij uw favoriete magazine. Fliteline verzorgt uw gehele business vlucht.

Safety first

Vliegen is veilig. Zo worden alle business jets perfect onderhouden en dragen wij dan ook zorg voor deze kwaliteit.

Vertrouwen

Fliteline staat voor absolute discretie en efficientie, wie u ook bent en waar u ook naartoe gaat. Dat is ons vak. U kunt er dan ook van op aan dat al uw gegevens bij ons veilig zijn.

Zo kan uw business vlucht eruit zien

Via Rotterdam Airport naar een afspraak in Berlijn met als tussenstop een meeting in Cannes en een diner in Milaan? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Fliteline en hoe uw vlucht er dan uitziet laten wij graag aan u zien. Luxe en efficiënt reizen naar uw bestemming met een enorme tijdsbesparing!

Uw Jetcard

U vliegt vaker met Fliteline, privé of zakelijk. Dan is een Jetcard voor u bedoeld. Want met een Jetcard verzekert u zich alvast van een vaste vliegprijs. Dat is slim, dat is bovendien voordelig. Tarieven willen nogal wel eens variëren, bijvoorbeeld als gevolg van de beschikbaarheid van toestellen. Met een Jetcard hebt u daar allemaal geen boodschap aan. U vliegt wanneer het u uitkomt, met het toestel van uw keuze naar welke bestemming dan ook voor een vast tarief per uur.
Wie dat ook fijn vindt, is uw eventuele zakelijke achterban. Dat scheelt weer overleg. Tenslotte vliegt de tijd. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de Jetcard.

Privé vlucht - u kiest

Eenmalige trip of tournee van een maand

Als artiest reist u de wereld over, van optreden naar optreden. Dan zijn de vluchten waarbij alles al volledig is verzorgd erg belangrijk, weten wij uit ervaring. We verdiepen ons graag in uw wereld, hoe groot deze ook is. We zijn net zo enthousiast over een eenmalige trip naar Ibiza, als over een tournee van een maand in een vliegtuig dat letterlijk is omgedoopt tot uw eigen private jet. Nieuwsgierig? Wij vertellen u graag welk type vliegtuig volgens ons het best bij u past.

Privé vlucht - u kiest

UW PRIVATE MANAGER

Fliteline maakt service persoonlijk. Als u bij ons uw vlucht boekt, krijgt u een eigen Private Manager toegewezen. Deze Private Manager kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen en staat altijd voor u klaar. Wilt u een speciale fles bronwater, muziek van een specifieke artiest of een bijzonder diner? Uw Private Manager regelt het allemaal voor u. Goede reis.

Is zakelijk vliegen efficiënt?

Er zijn een paar goede redenen om voor uw vlucht een business jet te huren. Het is luxe, het is comfortabel, maar er zijn ook goede zakelijke redenen. Vliegen met een privé vliegtuig is namelijk een stuk efficiënter dan u misschien denkt. Gelukkig is dat in detail uitgezocht door één van de grootste consultancybureaus ter wereld, Booz, Allen, Hamilton. Hiernaast kunt u het onderzoek downloaden en u aangenaam laten verrassen.

Offerte of Jetcard aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor uw eerstvolgende vlucht

Een moment geduld aub.

BEL ONS OP
020 - 44 69 200020 - 44 69 200

Wij staan voor discretie en efficientie. U zult dan ook geen follow-up berichten ontvangen naar aanleiding van uw offerteaanvraag. Wilt u wel op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons digitaal visitekaartje (vcf bestand) downloaden zodat u ons altijd bij de hand heeft.

ONZE GEGEVENS
DIRECT BIJ DE
HAND EN ALTIJD
BEREIKBAAR!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Een moment geduld aub.