Een vlucht op
maat voor minder dan
u gewend bent

Empty Legs

Een empty leg is een vliegtuig dat leeg terugvliegt naar de thuishaven als de passagiers zijn uitgestapt. Niet ongebruikelijk is het dat deze vluchten tegen ‘aantrekkelijke’ tarieven worden aangeboden. Fliteline kent dat als geen ander.

Belangrijk voor u om te weten is dat voor empty leg vluchten andere waarden gelden dan de regels die Fliteline hoog in het vaandel heeft staan. Inderdaad kunnen de tarieven lager zijn dan op een ‘reguliere’ vlucht, maar bijvoorbeeld een garantie over een vertrektijd kan niet altijd gegeven worden.

Als u meer wilt weten, vertellen wij u precies hoe het zit.

Uw Jetcard

U vliegt vaker, privé of zakelijk? Dan is een Jetcard voor u bedoeld. Want met een Jetcard verzekert u zich alvast van een vaste vliegprijs. Dat is slim, dat is bovendien voordelig. Tarieven willen nogal wel eens variëren, bijvoorbeeld als gevolg van de beschikbaarheid van privé jets. Met een Jetcard hebt u daar allemaal geen boodschap aan. U vliegt wanneer het u uitkomt, met het toestel van uw keuze naar welke bestemming dan ook voor een vast tarief per uur. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de Jetcard.

Privé vlucht - u kiest

Uw Private Manager

Fliteline maakt service persoonlijk. Als u bij ons uw vlucht boekt, krijgt u een eigen Private Manager toegewezen. Deze Private Manager kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen en staat altijd voor u klaar. Wilt u een speciale fles bronwater, muziek van een specifieke artiest of een bijzonder diner? Uw Private Manager regelt het allemaal voor u. Goede reis.

Offerte of Jetcard aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor uw eerstvolgende vlucht

Een moment geduld aub.

BEL ONS OP
020 - 44 69 200020 - 44 69 200

Wij staan voor discretie en efficientie. U zult dan ook geen follow-up berichten ontvangen naar aanleiding van uw offerteaanvraag. Wilt u wel op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons digitaal visitekaartje (vcf bestand) downloaden zodat u ons altijd bij de hand heeft.

ONZE GEGEVENS
DIRECT BIJ DE
HAND EN ALTIJD
BEREIKBAAR!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Een moment geduld aub.