Een private jet
huren en persoonlijke
service gaan samen

Wat vindt u belangrijk als het gaat om een private jet huren?

De veiligheid, de service, het comfort? Welkom bij Fliteline. Al heel lang is het ons vak om u te laten vliegen op de manier die het beste bij u past. Want reizen is persoonlijk, hebben we geleerd. Daarom willen we u een beetje leren kennen zodat we u daarna nog beter in de watten kunnen leggen. Nieuwsgierig? U kunt ons snel en gemakkelijk bereiken op de door u gewenste manier.

Privé vlucht - u kiest

U kiest

Het voordeel van vliegen met Fliteline is het voordeel van een ruime keuze in private jets. Ieder type vliegtuig staat tot uw beschikking. Welke private jet hoort bij uw manier van reizen?

Onze service

Onze service begint al als u contact met ons opneemt. We willen weten wat u in beweging brengt. Wat er voor nodig is om u een compleet gevoel van exclusiviteit te geven.

Lekker eten

Afhankelijk van de duur van uw privé vlucht neemt u ook rustig de tijd voor een lunch of een diner, eenvoudig of uitgebreid, net waar u zin in heeft.

Tailormade

U bent bijzonder, vinden wij. U houdt van dat ene merk champagne of ontspant het best bij uw favoriete magazine. Fliteline verzorgt uw gehele privé vlucht.

Safety first

Vliegen is veilig. Zo worden alle private jets perfect onderhouden en dragen wij dan ook zorg voor deze kwaliteit.

Vertrouwen

Fliteline staat voor absolute discretie en efficientie, wie u ook bent en waar u ook naartoe gaat. Dat is ons vak. U kunt er dan ook van op aan dat al uw gegevens bij ons veilig zijn.

Zo kan uw privé vlucht eruit zien

Via Rotterdam Airport naar een afspraak in Berlijn met als tussenstop een meeting in Nice en een diner in Milaan? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Fliteline en hoe uw privé vlucht er dan uitziet laten wij graag aan u zien. Luxe en efficiënt reizen naar uw bestemming met een enorme tijdsbesparing!

Uw Jetcard

U vliegt vaker, privé of zakelijk? Dan is een Jetcard voor u bedoeld. Want met een Jetcard verzekert u zich alvast van een vaste vliegprijs. Dat is slim, dat is bovendien voordelig. Tarieven willen nogal wel eens variëren, bijvoorbeeld als gevolg van de beschikbaarheid van privé jets. Met een Jetcard hebt u daar allemaal geen boodschap aan. U vliegt wanneer het u uitkomt, met het toestel van uw keuze naar welke bestemming dan ook voor een vast tarief per uur. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de Jetcard.

Privé vlucht - u kiest

Uw Private Manager

Fliteline maakt service persoonlijk. Als u bij ons uw vlucht boekt, krijgt u een eigen Private Manager toegewezen. Deze Private Manager kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen en staat altijd voor u klaar. Wilt u een speciale fles bronwater, muziek van een specifieke artiest of een bijzonder diner? Uw Private Manager regelt het allemaal voor u. Goede reis.

Offerte of Jetcard aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor uw eerstvolgende vlucht

Een moment geduld aub.

BEL ONS OP
020 - 44 69 200020 - 44 69 200

Wij staan voor discretie en efficientie. U zult dan ook geen follow-up berichten ontvangen naar aanleiding van uw offerteaanvraag. Wilt u wel op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons digitaal visitekaartje (vcf bestand) downloaden zodat u ons altijd bij de hand heeft.

ONZE GEGEVENS
DIRECT BIJ DE
HAND EN ALTIJD
BEREIKBAAR!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Een moment geduld aub.