Vertrekken vanuit Nederland? Amsterdam Schiphol Airport is waarschijnlijk het eerste vliegveld waar u aan denkt. Maar wist u dat er verschillende private jet luchthavens zijn in de buurt van uw woon- of werkplaats? Zo bespaart u tijd en komt u comfortabel en uitgerust aan op uw bestemming.

 

Bespaar tijd vanaf bekende Nederlandse private jet luchthavens

 

Groningen Airport Eelde

Er gaat nog altijd niets boven Groningen. Zeker als u in het noorden van Nederland woont biedt Groningen Airport Eelde een enorme tijdwinst. De luchthaven is van alle gemakken voorzien, zoals een speciale private jet terminal. Een aandachtspunt: aankomst of vertrek in de nacht is niet mogelijk.

Eindhoven Airport

Ook Eindhoven Airport is voor privévluchten ingericht. De jet terminal beschikt over een lounge met uitzicht over het platform. Voordeel: u kunt voor de deur parkeren.

Lelystad Airport

Lelystad biedt ook mogelijkheden voor private jets, ook al is er geen speciale jet terminal. Denk bij een vertrek vanaf Lelystad Airport wel aan de weersomstandigheden. Slecht weer zorgt al snel voor een ‘no go’ vanuit de luchtverkeersleiding.

Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport is een uitkomst voor iedereen die in het uiterste zuiden van Nederland woont. De private jet terminal is van alle gemakken voorzien en heeft daarnaast ruime openingstijden.

Rotterdam The Hague Airport

Een ideale ligging in de Randstad, een uitgebreid Jet Center en de mogelijkheid om in de nacht te vliegen. Rotterdam The Hague Airport heeft reizigers per private jet veel te bieden.

Airport Weeze

Net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen ligt Airport Weeze (voorheen Niederrhein). Ook deze luchthaven biedt via de gewone terminal speciale service voor passagiers van private jets. Net als bij Eindhoven Airport is er in de terminal een lounge beschikbaar.

Wilt u meer weten over privé vliegen? Bezoek dan onze pagina over private jets.

Gerelateerd: De efficiëntie van kleine luchthavens

 


 

Blijf op de hoogte

Als eerste relevante nieuwsitems in uw inbox ontvangen? Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang maandelijks de nieuwsbrief:

Een moment geduld aub.