Volop keus in
private jets

Verschil per private jet

Vliegen doet u bij Fliteline op uw eigen manier. Samen met ons kiest u het toestel dat bij u past. Comfortabel of luxe, bescheiden of ruim. Heeft u de wens dat de uitstraling van de jet wordt aangepast, bijvoorbeeld met de naam van uw bedrijf? Natuurlijk spelen praktische zaken ook een rol. Hoe groot is uw reisgezelschap en hoe lang duurt de vlucht? Maar welk type u uiteindelijk ook kiest, Fliteline heeft voor iedere private jet tot haar beschikking.

Small sized private jet

Small sized Jet

Passagiers

3 tot 8

Faciliteiten

Eenvoudig

Catering

Beperkt (koud)

Bereik

2 tot 4,5 uur

Mid sized private jet

Mid sized Jet

Passagiers

6 tot 12 

Bemanning

2 + 1 optionele steward/stewardess

Faciliteiten

Gemiddeld 

Catering

Warm/ koud 

Bereik

3 tot 5 uur

Large sized private jet

Large sized Jet

Passagiers

8 tot 18 

Bemanning

2 + 1 steward/stewardess

Faciliteiten

Uitgebreid 

Catering

Uitgebreid (Warm/ koud)

Bereik

tot 14 uur

Uw Jetcard

U vliegt vaker, privé of zakelijk? Dan is een Jetcard voor u bedoeld. Want met een Jetcard verzekert u zich alvast van een vaste vliegprijs. Dat is slim, dat is bovendien voordelig. Tarieven willen nogal wel eens variëren, bijvoorbeeld als gevolg van de beschikbaarheid van privé jets. Met een Jetcard hebt u daar allemaal geen boodschap aan. U vliegt wanneer het u uitkomt, met het toestel van uw keuze naar welke bestemming dan ook voor een vast tarief per uur. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de Jetcard.

Privé vlucht - u kiest

Uw Private Manager

Fliteline maakt service persoonlijk. Als u bij ons uw vlucht boekt, krijgt u een eigen Private Manager toegewezen. Deze Private Manager kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen en staat altijd voor u klaar. Wilt u een speciale fles bronwater, muziek van een specifieke artiest of een bijzonder diner? Uw Private Manager regelt het allemaal voor u. Goede reis.

Offerte of Jetcard aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor uw eerstvolgende vlucht

Een moment geduld aub.

BEL ONS OP
020 - 44 69 200020 - 44 69 200

Wij staan voor discretie en efficientie. U zult dan ook geen follow-up berichten ontvangen naar aanleiding van uw offerteaanvraag. Wilt u wel op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons digitaal visitekaartje (vcf bestand) downloaden zodat u ons altijd bij de hand heeft.

ONZE GEGEVENS
DIRECT BIJ DE
HAND EN ALTIJD
BEREIKBAAR!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Een moment geduld aub.