Golfliefhebbers weten er alles van, de mooiste parken ter wereld zijn golfbanen. In de bergen, langs de kust of in bossen; golfen is genieten, of je nu wint of niet. We delen graag onze favoriete golfbanen in Europa met u. Zo wordt privé vliegen een complete ervaring.

Privé vliegen én genieten van de mooiste golfbanen

Engeland: Sunningdale Golf Club
Het summum voor golfspelers – en de grond waarop legendarische deelnemers, zoals Jack White en Bobby Jones, hebben gespeeld. Deze golfbaan biedt een uitdagend parcours in het Engelse landschap, omzoomd door indrukwekkende oude dennen, berken en eikenbomen. Na uw vlucht in een private jet rijdt u in 25 minuten naar Sunningdale Golf Club vanaf vliegveld Farnborough Airport.

Frankrijk: Golf de Chantilly
Een van de mooiste banen van Frankrijk vindt u in de bossen van het Île de France, zo’n 45 km ten noorden van Parijs. Het parcours met 36 holes heeft een clubhuis in Engelse landhuisstijl. U reist in dit geval via luchthaven Paris Le Bourget. Vanaf daar is Golf de Chantilly in een half uur te bereiken.

Spanje: Finca Cortesin
Aan de Spaanse Costa del Sol zijn er verschillende golfresorts. Finca Cortesin opende tien jaar geleden en heeft sindsdien de harten van vele golffans gestolen. De prachtige ligging in een vallei, met uitzicht op het Estepona-gebergte, maakt het een ervaring om nooit te vergeten. Vanaf Gibraltar Airport is Finca Cortesin binnen drie kwartier te bereiken.

Duitsland: Budersand Sylt
In het Duitse deel van de Waddenzee, dicht tegen de grens met Denemarken, ligt het waddeneiland Sylt. Op het zuidelijkste punt van dit eiland vindt u Budersand Sylt. De baan ligt verscholen in de duinen en is op een unieke wijze ingepast in het ruige landschap. Het eiland Sylt beschikt over een goed geoutilleerde luchthaven, Flughafen Sylt, van waaruit u binnen twintig minuten naar de golfbaan reist.

Zweden: Bro Hof Slott
Een relatief jonge baan, die in 2007 werd geopend. Bro Hof Slott Golf Club bevindt zich nabij Stockholm, in een gebied met duizenden meren. De baan heeft Amerikaanse allure, alles is ‘bigger than life’. Houd rekening met de wind, die hier nooit afwezig is. Vanaf Bromma Stockholm Airport is de golfclub in een half uurtje per auto te bereiken.

Wilt u meer weten over privé vliegen? Bezoek dan onze pagina over private jets.

Gerelateerd: Private jet luchthavens in Nederland

 


 

Blijf op de hoogte

Als eerste relevante nieuwsitems in uw inbox ontvangen? Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang maandelijks de nieuwsbrief:

Een moment geduld aub.