Zo kan uw Business vlucht eruit zien

U rijdt met 2 collega’s naar het vliegveld van Rotterdam. Daar laat u de vertrekhal letterlijk links liggen. U stapt om 8.45 uur uit voor het Jet Center. Uw auto wordt door een medewerker geparkeerd. Om 9.00 uur vertrekt uw vlucht. Uw eerste afspraak is in Cannes.

De vergadering daar staat gepland om 11.15 uur. Aansluitend is er een eenvoudige, gemeenschappelijke lunch. Om 10.45 uur landt u op het vliegveld van Cannes. Onmiddellijk stapt u met uw gezelschap in een VIP busje. Uiteindelijk komt u 5 minuten voor uw gesprekspartner de vergaderzaal binnen.

Om 13.00 uur vertrekt u van Cannes naar Milaan. De vliegtijd is 40 minuten. Net genoeg om de vergadering te evalueren, even te roddelen en de meetings in Milaan voor te bereiden. U landt om 13.40 uur. De gehele verdere dag heeft u verschillende meetings. Rond 8 uur is er een groot diner. Daarna gaat u naar uw hotelkamer. U facetime’d met thuis en gaat vroeg naar bed. De televisie zet u niet eens aan.

De volgende ochtend vertrekt u om 9.00 uur naar Berlijn. U heeft een meeting met een oude bekende, een lunch en een presentatie waar u wordt geacht ook een paar zinnen te zeggen. Om 15.00 uur stapt u weer met uw 2 collega’s in uw privéjet die inmiddels volkomen vertrouwd aanvoelt. Om 16.30 uur landt u in Rotterdam. U bent ruim op tijd om de kinderen van hockeytraining te halen. U heeft uiteindelijk zo’n 375 minuten bespaard in vergelijking met een reguliere vlucht.

De kosten voor deze vlucht bedragen ca. € 13.000,00
Per persoon ca: € 4.300,-

uw business vlucht tot in de puntjes verzorgd
Voorbeeld business vlucht
Privé vlucht - u kiest

U kiest

Het voordeel van vliegen met Fliteline is het voordeel van een ruime keuze in privé jets. Ieder type vliegtuig staat tot uw beschikking. Welke privé jet hoort bij uw manier van reizen?

Onze service

Onze service begint al als u contact met ons opneemt. We willen weten wat u in beweging brengt. Wat er voor nodig is om u een compleet gevoel van exclusiviteit te geven.

Lekker eten

Afhankelijk van de duur van uw reis neemt u ook rustig de tijd voor een lunch of een diner, eenvoudig of uitgebreid, net waar u zin in heeft.

Tailormade

U bent bijzonder, vinden wij. U houdt van dat ene merk champagne of ontspant het best bij uw favoriete magazine. Fliteline verzorgt uw gehele vlucht, zowel voor private als business.

Safety first

Vliegen is veilig. Zo worden alle private jets perfect onderhouden en dragen wij dan ook zorg voor deze kwaliteit.

Vertrouwen

Fliteline staat voor absolute discretie en efficientie, wie u ook bent en waar u ook naartoe gaat. Dat is ons vak. U kunt er dan ook van op aan dat al uw gegevens bij ons veilig zijn.

Efficiënt?

Er zijn een paar goede redenen om voor uw zakelijke vlucht een privé vliegtuig te huren. Het is luxe, het is comfortabel, maar er zijn ook goede zakelijke redenen. Vliegen met een privé vliegtuig is namelijk een stuk efficiënter dan u misschien denkt. Gelukkig is dat in detail uitgezocht door een van de grootste consultancybureaus ter wereld, Booz, Allen, Hamilton. Hiernaast kunt u het onderzoek downloaden en u aangenaam laten verrassen.

Uw Jetcard

U vliegt vaker met Fliteline, privé of zakelijk. Dan is een Jetcard voor u bedoeld. Want met een Jetcard verzekert u zich alvast van een vaste vliegprijs. Dat is slim, dat is bovendien voordelig. Tarieven willen nogal wel eens variëren, bijvoorbeeld als gevolg van de beschikbaarheid van toestellen. Met een Jetcard hebt u daar allemaal geen boodschap aan. U vliegt wanneer het u uitkomt, met het toestel van uw keuze naar welke bestemming dan ook voor een vast tarief per uur.
Wie dat ook fijn vindt, is uw eventuele zakelijke achterban. Dat scheelt weer overleg. Tenslotte vliegt de tijd. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de Jetcard.

Offerte, Jetcard of meer informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor uw eerstvolgende vlucht

Een moment geduld aub.
BEL ONS OP
020 – 44 69 200020 – 44 69 200

Wij staan voor discretie en efficientie. U zult dan ook geen follow-up berichten ontvangen naar aanleiding van uw offerteaanvraag. Wilt u wel op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons digitaal visitekaartje (vcf bestand) downloaden zodat u ons altijd bij de hand heeft.

ONZE GEGEVENS
DIRECT BIJ DE
HAND EN ALTIJD
BEREIKBAAR!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Een moment geduld aub.