Zo kan uw privé vlucht eruit zien

Op een vrijdagochtend in oktober vertrekt u met uw vrouw en een bevriend stel naar Schiphol. Voor het eerst dit jaar neemt u de tijd om een paar dagen te ontspannen op Ibiza. U rijdt naar Schiphol Oost, dat is anders dan u gewend bent. U stapt uit voor het KLM Jet Center.

09.50 uur
Het is inmiddels 9.50 uur en u geeft uw sleutels aan een medewerker die uw auto parkeert. Eenmaal binnen ziet u nergens lange rijen. Ontspannen loopt u naar uw vliegtuig. Het is een Cessna Citation CJ3. Hoe u ook uw best doet, het lukt u niet om het te onthouden.

10.15 uur
Minder dan een uur geleden zat u aan de koffie in uw keuken en nu betreedt u met een onmiskenbaar gevoel uw eigen vliegtuig. Het is 10.15 uur als de piloot naar achteren komt om kennis te maken. Hij vraagt of u klaar bent om te vertrekken.

10.20 uur
U stijgt op om 10.20. De wereld van alledag blijft voor een paar dagen beneden. U was het vergeten, maar bij het reserveren heeft u aan uw Private Manager gevraagd voor verse appeltaart te zorgen.

12.55 uur
Om 12.55 landt u op Ibiza Airport. Onmiddellijk stapt u in een VIP busje dat u naar uw hotel brengt. 3 Dagen later gaat u terug. U bent dezelfde en toch voelt u zich een ander mens. Wat u zich niet meer kunt herinneren is of u voor de terugreis ook om appelgebak heeft gevraagd.
10 minuten na de landing op Schiphol zit u alweer in de auto.

De kosten voor de privéjet bedragen in totaal ca. € 14.500,-
Per persoon ca: € 3.600,-

Privé vlucht - u kiest

U kiest

Het voordeel van vliegen met Fliteline is het voordeel van een ruime keuze in privé jets. Ieder type vliegtuig staat tot uw beschikking. Welke privé jet hoort bij uw manier van reizen?

Onze service

Onze service begint al als u contact met ons opneemt. We willen weten wat u in beweging brengt. Wat er voor nodig is om u een compleet gevoel van exclusiviteit te geven.

Lekker eten

Afhankelijk van de duur van uw reis neemt u ook rustig de tijd voor een lunch of een diner, eenvoudig of uitgebreid, net waar u zin in heeft.

Tailormade

U bent bijzonder, vinden wij. U houdt van dat ene merk champagne of ontspant het best bij uw favoriete magazine. Fliteline verzorgt uw gehele vlucht, zowel voor private als business.

Safety first

Vliegen is veilig. Zo worden alle private jets perfect onderhouden en dragen wij dan ook zorg voor deze kwaliteit.

Vertrouwen

Fliteline staat voor absolute discretie en efficientie, wie u ook bent en waar u ook naartoe gaat. Dat is ons vak. U kunt er dan ook van op aan dat al uw gegevens bij ons veilig zijn.

Uw Jetcard

U vliegt vaker met Fliteline, privé of zakelijk. Dan is een Jetcard voor u bedoeld. Want met een Jetcard verzekert u zich alvast van een vaste vliegprijs. Dat is slim, dat is bovendien voordelig. Tarieven willen nogal wel eens variëren, bijvoorbeeld als gevolg van de beschikbaarheid van toestellen. Met een Jetcard hebt u daar allemaal geen boodschap aan. U vliegt wanneer het u uitkomt, met het toestel van uw keuze naar welke bestemming dan ook voor een vast tarief per uur.
Wie dat ook fijn vindt, is uw eventuele zakelijke achterban. Dat scheelt weer overleg. Tenslotte vliegt de tijd. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de Jetcard.

Offerte, Jetcard of meer informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor uw eerstvolgende vlucht

Een moment geduld aub.
BEL ONS OP
020 – 44 69 200020 – 44 69 200

Wij staan voor discretie en efficientie. U zult dan ook geen follow-up berichten ontvangen naar aanleiding van uw offerteaanvraag. Wilt u wel op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons digitaal visitekaartje (vcf bestand) downloaden zodat u ons altijd bij de hand heeft.

ONZE GEGEVENS
DIRECT BIJ DE
HAND EN ALTIJD
BEREIKBAAR!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Een moment geduld aub.