Vliegen met kinderen kan voor extra stress zorgen bij ouders. Voordat u aan boord stapt van een reguliere lijndienst, zit er al heel wat geregel en lange wachttijden op. Wat een verschil met reizen met een private jet!

Eén van de voordelen van privévluchten is het comfortabele inchecken. U hoeft niet twee of drie uur voor vertrek aanwezig te zijn, dus uw reistijd wordt hiermee bekort. In de private jet terminal geen chaotische taferelen of lange wachtrijen, de medewerkers staan u al op te wachten. Bij aankomst op het vliegveld wordt u geholpen met uw bagage.  De bagagelimieten zijn minder strikt dan op gewone lijndiensten. En de buggy? Die neemt u gewoon mee in de cabine.

 

Eén van de voordelen van privévluchten is het comfortabele inchecken

 

Baby’s

Voor baby’s hoeft u niet een extra stoel te boeken of ze de gehele reis op schoot houden. Wel is het prettig om uw baby’s eigen vertrouwde autozitje mee te nemen. En wanneer u laat weten dat u afgekolfde moedermelk bij u heeft, kunt u langs security en douane.

Jonge kinderen

Kinderen van 4 t/m 12 zullen het prachtig vinden om te vliegen. In een private jet hebben ze meer bewegingsruimte dan op reguliere vluchten. De kinderen zijn van harte welkom voor een kijkje in de cockpit en ook het flight-entertainmentprogramma zal in de smaak vallen. Wij kunnen ook inspelen op speciale verzoeken zoals dvd’s, spelletjes of favoriete muziek. Wat betreft voedselvoorkeuren overleggen wij graag vooraf met u.

Tieners

Tieners kunnen zichzelf zijn aan boord van een private jet. De tijd doorkomen met inflight entertainment of een bezoek aan de cockpit zijn voor deze leeftijdscategorie leuke bezigheden. En wilt u gebruik maken van WiFi, laat ons dit weten zodra u een vlucht boekt.

Kinderen zonder begeleiding

Het komt voor dat kinderen zonder begeleiders aan boord stappen van een privévlucht. Dit kan vanaf 12 jaar. Vooraf maken wij bindende afspraken over de overdracht van uw kind op de plek van bestemming. Ook bij deze vluchten zorgen wij ervoor dat de kinderen het uitstekend naar hun zin hebben.

Wilt u meer weten over privé vliegen met kinderen? Bezoek dan onze pagina over private jets of business jets

Gerelateerd: Minder last van een jetlag

 


 

Blijf op de hoogte

Als eerste relevante nieuwsitems in uw inbox ontvangen? Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang maandelijks de nieuwsbrief:

Een moment geduld aub.