Privé vlucht - u kiest

20 jaar ervaring

Fliteline kent de luchtvaartwereld als geen ander. Al 20 jaar voeren wij wereldwijd chartervluchten uit. Als wij iets hebben geleerd, is het dat iedere vlucht anders is. Dat iedere vlucht een beroep doet op onze kennis en ervaring. In al die jaren hebben we de wereld kleiner zien worden. En nog steeds ontwikkelt de luchtvaart zich in hoog tempo. Dan is het fijn dat Fliteline als geen ander de weg door de lucht kent. Met vliegen wilt u tenslotte geen risico’s nemen. 

Internationale onderneming,
lokale ondersteuning

Fliteline is een zelfstandig onderdeel van de internationale Rethmann®Group, een onderneming met ca. 60.000 medewerkers in 50 landen en een jaarlijkse omzet van meer dan 12 miljard euro. Hierdoor beschikken we waar ook ter wereld over lokale ondersteuning.

Privé vlucht - u kiest

Wij zijn altijd bereikbaar

Hoe ver u ook reist, Fliteline is altijd dichtbij. Dat begint al op Schiphol. U vindt ons recht tegenover de vertrekhal voor alle privévluchten. Wij zijn heel makkelijk te vinden en voor onze klanten op ieder moment bereikbaar. Dat geeft zekerheid. Dat geeft vertrouwen.

ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

ISO certificaten zijn er niet zomaar. Zeker niet in de luchtvaart. Een ISO certificering geeft u als klant houvast, zekerheid en weerspiegelt de professionaliteit van een bedrijf. Dat is belangrijk. Op wie kunt u wel en op wie kunt u niet vertrouwen. Fliteline beschikt dan ook over de meest belangrijke ISO certificaten. Zodat u zeker weet dat u goed zit.

Offerte of Jetcard aanvragen

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor uw eerstvolgende vlucht

Een moment geduld aub.

BEL ONS OP
020 - 44 69 200020 - 44 69 200

Wij staan voor discretie en efficientie. U zult dan ook geen follow-up berichten ontvangen naar aanleiding van uw offerteaanvraag. Wilt u wel op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons digitaal visitekaartje (vcf bestand) downloaden zodat u ons altijd bij de hand heeft.

ONZE GEGEVENS
DIRECT BIJ DE
HAND EN ALTIJD
BEREIKBAAR!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Een moment geduld aub.