Een voordelige private jet voor korte vluchten is de Cessna Citation Mustang. Als very light jet is dit toestel erg aantrekkelijk voor dagtrips en korte reizen. Het toestel biedt een combinatie van comfortabel, snel en flexibel vervoer voor een aantrekkelijke prijs.

 

Cessna Citation Mustang: dé voordelige private jet voor comfortabel, snel en flexibel vervoer

 

De Cessna Citation Mustang is een private jet uit de very light jet-klasse. Vooral op korte afstanden presteert dit toestel het best. De Mustang – met zijn authentieke neus en t-staart – wordt gebouwd in Independence (Kansas, VS).

De Mustang wordt vooral ingezet voor dagtrips. Het toestel biedt dan ook voldoende bagageruimte voor korte trips. De bagage wordt opgeborgen in de neus van het toestel en in een ruimte aan de achterzijde van de cabine. Aan boord vindt u geen over-the-top luxe zoals huiskamers en slaapkamers. Wel beschikt de Citation Mustang over comfortabele stoelen. Daarbij is er volop ruimte voor vier personen. Als het aankomt op comfort wordt dus nergens op ingeleverd. Het interieur van de Cessna Citation Mustang is daarnaast voorzien van een ‘glazen cockpit’.  Dit betekent dat alle informatie op digitale schermen wordt weergegeven. De cockpit biedt plaats aan twee vliegers.

Bent u op zoek naar een alternatief voor de business class van luchtvaartmaatschappijen? Dan is de Cessna Citation Mustang een aantrekkelijke optie. Deze private jet heeft namelijk relatief lage operationele kosten en bespaart bovendien tijd ten opzichte van standaard vluchten.

Wilt u meer weten over private jets? Bezoek dan onze pagina over verschillende private jets.

Gerelateerd: De populairste businessjet

 


 

Blijf op de hoogte

Als eerste relevante nieuwsitems in uw inbox ontvangen? Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang maandelijks de nieuwsbrief:

Een moment geduld aub.